Inschrijven bardiensten 2017 kan ook in clubhuis

IMG_5288

Het bardienstrooster voor 2017 staat open voor inschrijven. Inschrijven is mogelijk voor het hele jaar. 

Het rooster is nog niet helemaal compleet. Maar voor zover de activiteiten van de club bekend zijn, staan er bardiensten bij. De komende twee weken worden alle diensten ingeroosterd, zodat iedereen die dat wil daarop kan inschrijven. Het rooster kan je vinden via deze link.

Het rooster is gemaakt voor het hele jaar. Een flinke klus en ver vooruit, maar zo kan iedereen een geschikt moment vinden om in te schrijven voor een bardienst.

De ervaring leert dat niet iedereen inschrijft voor de bardiensten. Mocht je hulp willen met invullen, dan zijn er op de onderstaande avonden op de club leden van de barcommissie aanwezig met laptops. Er wordt gekeken welke diensten nog open staan en waarop je wilt inschrijven. Dit gebeurt dan ter plekke.

Na deze avonden gaat de  barcommissie de overgebleven diensten invullen. Zo kan er vanaf 1 januari met een volledig rooster worden gestart. Avonden dat iemand in het clubhuis is om het helpen bij het inschrijven zijn:

  • Dinsdag 6 december, van 19.30 tot 21.00 uur
  • Woensdag 7 december, van 19.30 tot 21.00 uur
  • Donderdag 15 december, van 19.30 tot 21.00 uur

Mocht je nog vragen hebben, dan kan je een mail te sturen naar .