Opgeven voor World Tour 2017

image1-1

Ook in 2017 wordt de World Tour weer gehouden voor alle kinderen van de basisschool. Ze leren hier op een speelse manier wedstrijdjes spelen, waarbij spelplezier en gezelligheid het belangrijkst is. Opgeven is vanaf nu mogelijk.

De World Tour rood en oranje vindt plaats op zeven zondagochtenden bij verschillende verenigingen. In maart, april en juni. Je kan je kind hiervoor opgeven door naam en geboortedatum (uiterlijk 20 december) door te geven aan . De kinderen worden in overleg met de trainers dan in een rood of oranje team geplaatst.

De groene competitie wordt in 2017 ook op zondag gespeeld. In april en mei. Ook hiervoor graag de naam en geboortedatum van uw kind doorgeven aan , voor 20 december.

Op 30 november om 15.00 uur is er een informatiebijeenkomst op de club waarin meer informatie wordt gegeven over de World Tour en de groene competitie.

Meer over het wedstrijdaanbod kun je lezen op de website van Tenniskids.