2MoveKids gaat jeugdtalenten Rijnhuyse trainen

img_7864Tennisvereniging Rijnhuyse heeft vanaf 1 oktober Monique Sporrel van 2MoveKids in de arm genomen om getalenteerde 6-12 jarigen van de club nog meer te stimuleren in hun sport. In drie groepen rood, oranje en groen (jeugd 6 t/m 12) krijgen deze kinderen tweemaal per week training van Monique. Ook heeft Monique Sporrel binnen Rijnhuyse een groep “kabouters” (kinderen tot 6 jaar) onder haar hoede, die zij wekelijks spelenderwijs laat kennismaken met de tennissport.

Bewegen van de jeugd

Tennisvereniging Rijnhuyse hecht veel waarde aan het ‘bewegen van de jeugd’. Daarom organiseert de vereniging i.s.m. SportID al een aantal jaren gratis tennisclinics voor Nieuwegeinse basisscholen. Daarnaast is Rijnhuyse bezig met het opzetten van tennisclinics voor de onderbouw van het voortgezet onderwijs. In dit jeugdbeleid van Rijnhuyse past ook de mogelijkheid om jeugdleden die tennis leuk vinden, inzet tonen en talent hebben, de gelegenheid te geven extra training van 2MoveKids te volgen.