Besproken punten in de bestuursvergadering van 18 augustus 2016


1. Evaluatie Rio
Het bestuur spreekt zijn grote waardering uit voor de vele vrijwilligers die hebben meegewerkt om het project “Rio” tot een groot succes te maken.
Zonder die medewerking had de dag niet georganiseerd kunnen worden. Ook de KNLTB heeft zijn waardering getoond en Rijnhuyse is aangemerkt als een rolstoel vriendelijke vereniging.
Het bestuur heeft besloten om in samenwerking met een aantal instanties te bekijken op welke wijze meer rolstoelers en (geestelijk of lichamelijk) gehandicapte sporters kennis kunnen gaan maken met de tennissport. Op dit moment zijn al enkele rolstoelers lid van de vereniging en er loopt al een concrete vraag van de Stichting Reinaerde voor een kennismakingsles van een gehandicapte sporter.

2. Werkgroep Buitensfeer
Een werkgroep bestaande uit een aantal leden van de vereniging heeft advies uitgebracht over een nog betere inpassen van ons park in de (toekomstige) omgeving.
Deze werkgroep is mede ingesteld naar aanleiding van de vele suggesties die in de afgelopen periode zijn ontvangen voor aanpassingen vooral van het terras.
Het bestuur heeft besloten het advies van de werkgroep dat vrij ingrijpend is aan de orde te stellen in de ledenvergadering in januari 2017.
Ook is besloten om in afwachting van de opvatting van de leden over het totale advies de plantenbakken op het terras niet te vervangen.

3. Financiële situatie
De penningmeester heeft in de bestuursvergadering een update gegeven van de financiële situatie van dit moment.
Het bestuur heeft geconstateerd dat de uitgaven tot dusverre redelijk in de pas lopen met de begrote bedragen. Verheugend is vooral de toename van het aantal leden
(ongeveer 640 op dit moment ) en dus de toename van de contributie. Ook de inkomsten uit het clubhuis geven reden tot tevredenheid.

4. De bardiensten
Het vervullen van de bardiensten blijft een voortdurend punt van aandacht.
In een recente Nieuwsbrief is daar al aandacht van de leden voor gevraagd en er zijn een aantal maatregelen aangegeven die op de korte en langere termijn genomen zullen worden.
Het bestuur doet een dringende oproep aan de leden in te schrijven voor de bardiensten en als je bent ingedeeld ook daadwerkelijk te komen.

5. De trainers
Met de jeugdselectietrainster is overeenstemming bereikt over wijzigingen in het contract. Monique Sporrel zal de volledige jeugdselectie gaan trainen. De trainingen zullen met ingang van 1 oktober op de dinsdag en de vrijdag plaatsvinden.
Met BTA is overeenstemming bereikt over de inzet van een nieuwe selectietrainer. Naar verwachting zal Toon Leenaers zich op korte termijn zelf voorstellen.
De nieuwe selectietrainer zal niet meer als hoofdtrainer functioneren.

6. Samenwerking binnen de vereniging
In november zullen de commissies en het bestuur de samenwerking bespreken tussen de commissies onderling en tussen bestuur en commissies. Zoals al eerder meegedeeld behoeft die samenwerking verbetering.