De Brazilian Groove

summer-carnaval-rotterdam-h-1528620

De Brazilian Groove, ik zie het al helemaal voor me. En de band Batucando gaat daar zaterdagavond 13 augustus gegarandeerd voor zorgen. Ze zorgen o.a. tijdens de Libelle Zomerweek en 25 jaar Haagse Hogeschool al voor zomerse sferen en nu dus bij Rijnhuyse. Check dit filmpje en kom ook in de stemming!

Win gesigneerd shirt

Maar voordat ze ons tennispark opkomen is er de 13e augustus natuurlijk heel veel te beleven. Zie hoe ‘onze’ Dennis Sporrel als bondscoach training geeft aan de paralympische tennissers, eet een hapje, drink een drankje. Of probeer op baan 6 en 7 zo hard mogelijk te serveren of zo lang mogelijk te volleren en win een gesigneerd wedstrijdshirt!

Wil je met je vrienden of je team een VIP-tafel op het terras? Dat kan! Voor maar € 350,– zit je met 5 personen op het terras met onbeperkt eten en drinken. Een stoel extra kost je € 70,–. Interesse? Mail naar .

Spread the word!

Wat je ook doet, kom 13 augustus in ieder geval kijken en genieten. Entree kost in de voorverkoop maar € 1,– en op de dag zelf € 2,–. Opbrengst gaat naar de Esther Vergeer Foundation. En natuurlijk willen we zoveel mogelijk mensen op ons park, dus informeer je buren, vrienden en familie, deel onze facebook- en twitterberichten en kom vooral langs!

Plattegrond RIO