Mooi programma

Paris, France, 03 June, 2016, Tennis, Roland Garros, Wheelchair womans doubles: Jiske Griffioen (NED) and her partner Aniek van Koot (NED) Photo: Henk Koster/tennisimages.com

Paris, France, 03 June, 2016, Tennis, Roland Garros, Wheelchair womans doubles: Jiske Griffioen (NED) and her partner Aniek van Koot (NED)
Photo: Henk Koster/tennisimages.com

De spelers van het paralympisch team zijn bekend, steeds meer sponsors zeggen hun medewerking toe, dus nu nog het programma van 13 augustus bekend maken.

Tennis, Fun en Foodplaza

Op baan 1 en 2 worden o.l.v. Dennis Sporrel clinics met/tegen enkele rolstoeltennissers gespeeld. En er zijn roller/holler wedstrijden tegen de clubkampioenen van omliggende clubs. Vanaf baan 3 kan je kijken naar deze verrichtingen. En natuurlijk geeft onze gastspreker Edward van Cuilenborg ook de nodige toelichting.
Baan 4 en 5 zijn gereserveerd voor een springkussen, een servicemeter, de volleychallenge en de actie Geknipt voor RIO van Kapsalon Van Doorn.
En op baan 6 en 7 kan je tijdens de Reinaerde clinic zelf ervaren hoe rolstoeltennis is. Natuurlijk denken we ook aan de inwendige mens, want op het centrale plein komt een heus foodplaza met pizza’s, ijs, suikerspinnen, popcorn, wijn en lekkere broodjes.

Persmoment kinderen

Zit jij op de basisschool, kom jij naar RIO bij Rijnhuyse en heb jij een leuke vraag voor de tennissers? Meld je dan aan voor het kinderpersmoment. Natuurlijk mogen papa en mama helpen!
Tot slot vraagt zo’n evenement natuurlijk om veel ‘handjes’ om alles in goede banen te leiden. Help ons als vrijwilliger en meld je aan via .