Besproken punten in de bestuursvergadering van 20 juni 2016

1. Scholenproject.

Het bestuur heeft verheugd kennis genomen van het feit dat Sandra Kwakkel en Marianne Schippers het succesvolle scholenproject gaan overnemen. Mede dankzij dit project is het ledenaantal weer gestegen tot ruim boven de 600.

2. Groot onderhoud.

Op donderdag 7 juli zal groot onderhoud aan alle banen worden gepleegd. Het bestuur heeft daarvoor opdracht gegeven aan Tennisbouw. Op die datum zullen alle banen van 09.00 uur tot 17.00 uur niet beschikbaar zijn voor vrij tennis. Het is naar verwachting wel mogelijk de trainingen door te laten gaan omdat de banen “bloksgewijs” worden aangepakt.

3. Clubhuiscommissie en bardiensten.

Voor het bestuur een voortdurend punt van aandacht. De Clubhuiscommissie is op dit moment zwaar onderbemenst. De overblijvende leden van de Clubhuiscommissie zullen de lopende zaken zo goed mogelijk behartigen.Gelukkig hebben zich een aantal potentiële nieuwe leden voor de  commissie gemeld. Aan hen zal worden gevraag of ze bereid zijn zo spoedig mogelijk al in te springen.

De afgelopen periode is opnieuw gebleken dat de bardiensten niet altijd komen opdagen. Geprobeerd wordt om alle uren die niet worden ingeschreven via “Afhangbord” in te vullen. Ook wordt aan de sleutelhouders gevraagd alle bardiensten die in “hun” week dienst hebben te bellen zodat bekend is of een bardienst eventueel niet kan worden verricht. Het bestuur wijst er met klem op dat het niet aanwezig van een bardienst de vereniging geld kost, maar dat ook de service naar de leden daaronder lijdt.

4. Baanbezetting.

Het bestuur heeft maatregelen getroffen die ervoor zorgen dat in het vervolg alle activiteiten die op de banen plaatsvinden zijn opgenomen in de agenda, met de tijden en het aantal banen dat voor die activiteiten nodig zijn. Zoveel mogelijk zijn die banen ook geblokkeerd op het afhangbord. Kijk dus bij twijfel of u vrij kunt tennissen in de agenda op de site van de vereniging.

5. Hoofd/selectietrainer.

Via een Nieuwsbrief zijn de leden al op de hoogte gebracht van het feit dat de samenwerking met Hans Feitsma per 1 oktober 2016 wordt beëindigd. Diverse selectieleden en ouders hebben daarop gereageerd omdat de redenen voor het beëindigen van die samenwerking niet geheel duidelijk waren. De leden die gereageerd hebben zullen in een persoonlijke mail nader worden geïnformeerd. Het bestuur  streeft ernaar om per 1 oktober 2016 een nieuwe hoofd/selectietrainer aan te trekken. Uitgangspunt daarbij is dat de samenwerking met BTA wordt voorgezet.

6. Diverse punten.

  • Op 19 september wordt een bijeenkomst met de nieuwe leden georganiseerd;
  • De Recreatiecommissie zal voor het najaar weer “Tennis met een Kennis” organiseren;
  • Op 25 juni is er van 16.00 uur tot 18.00 uur een “open dag” geweest op ons park. Ook heeft Rijnhuyse zich gepresenteerd in het winkelcentrum De Batau