Rijnhuyse leukste vereniging Nieuwegein

Awards

Rijnhuyse is de leukste vereniging van Nieuwegein. Dat vinden we zelf natuurlijk, maar het winkelend publiek van het Muntplein vindt het nu ook. Afgelopen zaterdag (25 juni) werd tijdens de verkiezing van De Awards, de trofee en de bijbehorende cheque van 500 euro uitgereikt aan Adri van Opijnen en Christine Ellens.

De Awards op het Muntplein is een actie van de winkeliers van het winkelcentrum, waarbij een aantal Nieuwegeinse verenigingen en instellingen zich kunnen presenteren aan het winkelend publiek. Uiteraard stond onze tennisvereniging daar ook met een kraampje, een klein netje, wat rackets en zachte ballen.

De afgelopen weken konden bezoekers van het Muntplein al hun stem uitbrengen op de leukste club van Nieuwegein. Stemmen tot zaterdag telden voor de helft mee en die van zaterdag ook nog eens voor de helft. Niet zo heel verwonderlijk dat het Rijnhuyse werd natuurlijk. Zeker niet als de stand ook nog een wordt bemand Adri van Opijnen en Christine Ellens.

Naast Tennisvereniging Rijnhuyse waren ook Rugbyclub Nieuwegein, Beatz Dancestudio, Badmintonvereniging BAD ’87, Badmintonclub ’t Gein, Dansschool Addiction en Het Vreeswijks Museum genomineerd.