Clubkampioenschappen bol van activiteiten

CK

We gaan weer uitmaken wie zich de beste spelers van Rijnhuyse mogen noemen op de Quo Vadis Rijnhuyse Wimbledon Clubkampioenschappen 2016.

Maar natuurlijk draait het niet alleen om eer, glorie, een plaats in de geschiedenis van de club en de aanverwante prijzen. Nee, de clubkampioenschappen is vooral het feest van de vereniging. Daarom gaan we dat vieren, rond de partijen, met verschillende activiteiten en evenementen. Vergeet dus ook niet in te schrijven. Het toernooi loopt van donderdag 16 juni 2016 tot en met zondag 26 juni 2016. Inschrijven kan nog tot 5 juni.

Zet maar vast in je agenda:

Zaterdag 18 juni 09.30 – 12.00 uur Kidsevent
Lekker onderling partij-spelletjes spelen, plezier staat voorop. Daarnaast een goochelaar met verbazingwekkende trucs en het immer populaire prijs-serveren, waarbij de kleintjes mogen mikken op een prijsje. Inschrijven kan via deze link.

14.00 – 17.00 uur Vrijwilligersmiddag
Beachtennis en anders lekker een handdoekje neerleggen aan. Het kon wel eens erg leuk gaan worden bij Down Under. Graag aangeven bij het aanmelden. Sportieve kleding is dan handig, uiteraard. Geen zin in tennis, te warm? Neem een handdoekje mee.  Lekker zonnen op het strand. Opgeven kan bij Dirk van Dijk.

Vanaf 20.00 uur Feestavond
Live band: Late Summer, met vele bekende gezichten. Iedereen is uitgenodigd! Alle spelers, alle supporters, alle vrijwilligers en iedereen mag een introducé meenemen.

Zaterdag 25 juni Open Dag
Neem je beste vriend, collega, buurvrouw mee voor een gratis les op de club. Op twee banen krijgen enthousiastelingen een clinic van een van de trainers.

Zondag 26 juni Finales
Voor de kinderen is er een springkussen, voor iedereen ijs van Toscane en voor de volwassenen de bekende en gewaardeerde wijnproeverij van Rietveld Wines. Tel daarbij op de heerlijkheden van De Lantaern en het feest is compleet.

En natuurlijk is er na de laatste partij de prijsuitreiking en de verloting. Kom kijken, al is het alleen maar omdat alle spelers wordt gevraagd in het wit te spelen. Het blijft immers wel de QuoVadis Wimbledon Clubkampioenschappen 2016.