Sponsoring RIO-event

Nog iets meer dan 3 maanden en dan is het zover. Dan zwaaien we de Paralympische rolstoeltennissers op ons park uit.

Het wordt een fantastisch evenement, dat de nodige (regionale) aandacht in de media zal gaan krijgen en waar bedrijven zich mooi kunnen profileren. Daarom heeft de RIO-werkgroep een aantal sponsorpakketten samengesteld en misschien wil jij een aantal gasten van jouw bedrijf 13 augustus fêteren bij Rijnhuyse.

Goud, Zilver, Brons

De grote sponsorpakketten hebben we onderverdeeld in Goud, Zilver en Brons. Eén Gouden Sponsor hebben we inmiddels al, maar deze naam moeten we nog even geheim houden. Een Gouden Sponsor mag onder andere met 8 personen op ons VIP- terras plaatsnemen en krijgt daar de volledige catering. Ook mogen 2 gasten tijdens de clinic ervaren hoe het is om tegen een rolstoeltennisser te spelen. En natuurlijk komt het logo van deze sponsor prominent op diverse plaatsen op ons park terug, waaronder op het centrecourt.
Dan hebben we Sponsorpakket Zilver. Deze sponsor is met 5 personen welkom op ons VIP-terras. Eén persoon mag aan de clinic deelnemen en het logo van deze Zilveren sponsor komt ook op het centrecourt te staan.
Als laatste hebben we het sponsorpakket Brons. Ook hierbij zijn 5 personen welkom op het VIP-terras en mag 1 persoon aan de clinic meedoen, maar staat het logo van deze sponsor niet rondom het centrecourt.

Advertentie

Mocht je een volledig tafel teveel van het goede vinden, dan zijn er ook andere, goedkopere mogelijkheden. We zoeken namelijk ook sponsors die meebetalen aan de aankleding van het park en met ons via een paginagrote advertentie in de Molenkruier het evenement willen promoten.

We kunnen in ieder geval trots melden, dat Sport ID en Quovadis een VIP-tafel geboekt hebben! Meer weten over de sponsoring van het RIO-event bij Rijnhuyse? Neem dan even contact op met Vincent van Esch of Peter van de Wal via .