Rio Rijnhuyse krijgt steeds meer vorm

Heb jij zaterdag 13 augustus al geblokkeerd? Dan wordt op ons park namelijk het paralympisch tennisteam, o.l.v. ‘onze’ bondscoach Dennis Sporrel uitgezwaaid. ’s Morgens hebben ze op onze banen hun laatste training op Nederlandse bodem en ’s middags vanaf 14.00 uur zijn er een heleboel activiteiten, waar de clinic met de top-rolstoeltennissers van Nederland en een demonstratiepartij de belangrijkste ingrediënten zijn. Het hele evenement sluiten we rond 17.00 uur af met een spetterend Braziliaans carnaval!

Het RIO-Rijnhuyse team is druk bezig met alle voorbereidingen. Denk aan sponsors benaderen, activiteiten inplannen, contact met de KNLTB en natuurlijk overleg met de diverse eigen commissies van Rijnhuyse.

Als eerste zichtbare resultaat presenteren we hier ons Rio-logo, wat we nu bij al onze uitingen over deze 13e augustus gaan gebruiken. Heb jij goede contacten bij mogelijke sponsors, suggesties voor materialen of kan je ons op een andere manier van dienst zijn, dan horen we graag van je! We zijn te bereiken via . Anders houden we je vanaf nu zeer regelmatig op de hoogte van onze vorderingen. En natuurlijk hopen we je 13 augustus op de club te begroeten!