Bardienst 75+

De afgelopen jaren zijn 75+ leden niet ingedeeld voor het doen van bardiensten. In de ledenvergadering van 27 januari zijn daar vragen over gesteld en algemeen was de conclusie ( ook van een aantal 75+ ers ) dat dit niet nodig is.
Als je kunt tennissen, dan kun je ook bardienst doen was de algemene mening.
Het bestuur heeft besloten dat ook 75+ in het vervolg ingedeeld moeten worden voor het doen van bardiensten. Dat betekent dat deze leden niet verplicht zijn om bardienst te draaien, maar zich wel vrijwillig mogen inschrijven.

Het bestuur wijst erop dat de deelname van enthousiaste 75+ leden de lasten van de bardienst kan verlichten. Leden onder de 75 zijn wel verplicht bardiensten te draaien. Het bestuur wijst erop dat het doen van bardiensten essentieel is voor het goed functioneren van de vereniging. Het clubhuis is een aanzienlijke bron van inkomsten, we houden de prijzen in het clubhuis laag en er zijn ook geen problemen met meegebrachte “etenswaren”. Als iedereen meedoet kan worden volstaan met drie bardiensten per jaar ( uitgezonderd de bardienst verplichting als lid van een competitieteam ). Het zelf kunnen inschrijven via de website maakt dat iedereen kan kiezen voor het moment waarop dat haar of hem het beste uitkomt. Maak daar gebruik van.