Hekwerk wordt vernieuwd

Als alles goed gaat staat er begin februari een compleet nieuw hekwerk om het park. De voorbereidingen daarvoor beginnen op maandag 4 januari. In die maand zijn de banen zeer beperkt bespeelbaar.

Zoals iedereen gezien wel gezien heeft, is het hekwerk op ons park door de stormen van het afgelopen jaar op sommige plekken zwaar beschadigd. Overwogen is om de beschadigde gedeelten te repareren, maar omdat een groot deel van de hekken net zo oud is als ons park, is besloten het gehele hekwerk te vernieuwen.

Op maandag 4 januari 2016 zal Parkbeheer met de hulp van een aantal vrijwilligers beginnen met de voorbereidende werkzaamheden. Op dinsdag 12 januari begint de aannemer met de aanleg van de nieuwe hekken. Op donderdag 4 februari is de aannemer klaar. Dan zullen de windvangers teruggeplaatst worden.

Dit betekent dat in de periode van 4 januari tot en met 4 februari er maar zeer beperkt getennist kan worden op ons park. Het bestuur heeft besloten dat in die periode de trainingen zowel van de verenigingstrainer als van de selectietrainers zoveel mogelijk zullen doorgaan. Vrij tennis is in die periode vooral ’s avonds bijna niet mogelijk.

Bespeelbaarheid banen:
Baan 6 en 7 zijn niet bespeelbaar vanaf 4 januari tot en met 19 januari.
Baan 1,2,3 zijn niet bespeelbaar vanaf 11 januari tot en met 29 januari.
Baan 4 en 5 zijn niet bespeelbaar vanaf 25 januari tot en met 4 februari.

Dit overzicht is onder het voorbehoud dat het in de periode waarin de werkzaamheden plaatsvinden geen al te slecht weer is. Aan de hand van het schema van de trainingen zal in de jaarkalender per dag worden aangegeven welke banen in die periode voor vrij tennis beschikbaar zijn.

Het bestuur hoopt dat iedereen er begrip voor heeft dat er in de maand januari maar zeer beperkt getennist kan worden. Daar staat tegenover dat we vanaf februari een park hebben dat in perfecte staat is.