Veteranen Winterdubbelcompetitie 2022-2023

clubhuis Rijnhuyse

De veteranencommissie nodigt alle 55-plusleden uit voor deelname aan de al jaren succesvolle Winterdubbelcompetitie. Je kunt inschrijven voor de categorieën DD- HD of GD. Je kunt ook opgeven of je reserve wil zijn, als je bijvoorbeeld graag twee partijen wil spelen. Iedere deelnemer moet zich apart inschrijven.

Het wedstrijdschema met daarbij ook een overzicht van de bardiensten, wordt in het clubhuis opgehangen. Iedere deelnemer krijgt ongeveer een week voor het begin van de competitie alle informatie via de mail. Informeer ook je dubbelpartner over het tijdstip waarop jullie moeten spelen, dan kunnen alle wedstrijden op tijd beginnen. Belangrijk in verband met de beschikbaarheid van de banen en de wisseling tussen de eerste en tweede speelronde. In het wedstrijdschema staat ook welke categorie op 7 of 14 oktober beginnen.

De eerste speelronde start om 13.00 uur, de tweede vanaf 14.15 uur, als de baan beschikbaar is. De inspeeltijd is maximaal vijf minuten en men dient de wedstrijd zelf te beginnen.

Er worden twee sets gespeeld (met voordeel en gelijk). Een gewonnen set levert een punt op. De totale partij kan dus voor een team nul, een, of twee punten opleveren per speeldatum.

Speeldata 2022:
Donderdag 6-13-20-27 oktober
Donderdag 3-10-17-24 november
Speeldata 2023:
donderdag 19 – 26 januari
donderdag 2-19-16-23 februari
donderdag 2 en 9 maart

Als je een keer verhinderd bent, moet je zelf voor een vervanger zorgen, zodat we toch allemaal tegelijk kunnen spelen. Bij verhindering eerst de spelers van de reservelijst uitnodigen.

De inschrijfkosten voor 1 onderdeel bedragen € 10,00 p.p.
Voor 2 onderdelen € 15,00 p.p.
Het inschrijfgeld moet op de eerste speeldag met gepast geld worden voldaan.

Alle reden om in te schrijven
• het toernooi wordt voor de 22e keer gehouden
• we om het gewenste tennisplezier te verhogen zoveel mogelijk op sterkte indelen
• het een sociaal gebeuren is
• het veteranentennis is waar vooral het plezier de boventoon voert
• het meestal zonnige dagen zijn

Schrijf je in vóór 6 september 2022 via een mail met onderstaande gegevens naar . Je kunt met dezelfde gegevens ook via een brief in de groene brievenbus op het park aanmelden.

Ik geef mij op voor de winterdubbelcompetitie 2022-2023:
Naam (verplicht)

Telefoonnummer (verplicht)

E-mailadres (verplicht)

Damesdubbel partner
Herendubbel partner
Gemengd dubbel partner

Als reserve voor de
– damesdubbel
– herendubbel
– gemengd dubbel

Ik ga akkoord met de privacyverklaring van de Tennisvereniging Rijnhuyse.