900, dat is echt ontzettend veel!

900 bardiensten nog niet ingevuld

Ja, je leest het goed: er moeten nog 900 bardiensten worden ingepland. Dat betekent dat zo’n 300 senior-leden zich nog niet hebben ingeschreven voor hun bardiensten. Terwijl het toch echt zo is  dat 3 keer per jaar bardienst draaien verplicht is bij je senior-lidmaatschap van onze club.

Natuurlijk zijn het vreemde tijden geweest, waarin het clubhuis en het terras vaak gesloten zijn geweest. Gelukkig is dat nu voorbij en kunnen we weer genieten van een drankje voor of na de wedstrijd. Maar… dat kan niet zonder inzet van alle senior-leden!

Geen bardienst tijdens competitie?

Zonder leden die bardienst draaien is het clubhuis doordeweeks ’s avonds niet open. Of is er geen bardienst tijdens de competitie die begin april begint. Of is er geen bardienst tijdens toernooien. Ongezellig en niet gastvrij! Bovendien zijn de barinkomsten heel belangrijk voor de financiële gezondheid van onze vereniging. En op dat punt hebben we nog wel wat in te halen na de maanden van beperkingen tijdens corona.

Dus: log in op de KNLTB app en kies de tijden waarop jij bardienst wilt draaien. Het hoort erbij!

Aan het einde van het jaar gaan we kijken wie nog geen bardienst heeft gedraaid. Deze leden ontvangen een boete voor het niet nakomen van hun verplichtingen. Maar zover laten we het liever niet komen, het is immers veel gezelliger om samen een drankje te doen.