Rode, Oranje en Groene competitie

TENNISKIDS
Het Tenniskids programma bestaat uit de Rode, Oranje en Groene competitie en er wordt op leeftijd gespeeld in deze drie kleuren. Rood is een mini-veld, oranje is een driekwart-veld en groen is een heel veld. Er wordt gespeeld met verschillende ballen en aangepaste banen. De trainer en de Technische Commissie zullen je indelen in een team in de juiste kleur, zodat je op je eigen niveau kan spelen.

In het clubhuis hangen folders voor ouders met daarin een verdere uitleg. Heeft u verder nog vragen dan kunt u mailen naar

Rode en Oranje competitie (voorheen Worldtour)
De Rode en Oranje competitie is erop gericht om de jongste jeugd op een speelse manier wedstrijdjes te leren spelen en op die manier zoveel mogelijk plezier te laten beleven aan tennis. Alleen de leeftijd is belangrijk voor de indeling, niveau en ervaring niet. De Rode en Oranje competitie wordt gespeeld op een aantal zondagochtenden, starttijd 9.00 uur. Eindtijd Rood ongeveer 11.00 uur/ Oranje ongeveer 12.00 uur.

De indeling van het najaar 2017 vind je hier.

Groene competitie
Het Tenniskidsprogramma Groen wordt zowel in het voorjaar als in het najaar gespeeld op zondag.

De indeling van de Najaarscompetitie Groen 2018 vind je hier (helemaal onderaan) .

Inschrijven Rode, Oranje en Groene competitie voorjaar 2019

Vanaf nu kun je je inschrijven voor de Rode, Oranje en Groene Voorjaarscompetitie 2019! (De Worldtour heet voortaan Rode en Oranje competitie)

Tenniskids rood/oranje heeft het principe dat ieder kind mee kan doen aan de speelse wedstrijdjes. Niveau is niet belangrijk, plezier in het spelen des te meer. De wedstrijden worden op zondagen op verschillende tennisparken in de regio gespeeld. De indeling van teams wordt eind februari/begin maart bekend gemaakt.

De Groene competitie vindt ook plaats op de zondag. Schrijf je individueel in, de TC/trainer deelt de teams in. We streven naar teams van zes kinderen.

Inschrijven vóór 15 december d.m.v. een mail met naam/geboortedatum/niveau (rood/oranje of groen) naar