Jeugd

Monique Sporrel

Monique Sporrel

Monique Sporrel heeft het Kaboutertennis (voor kinderen van vijf en zes jaar oud) en de Tenniskids-selectieleden onder haar hoede. Met haar enthousiasme weet ze de jeugd warm te maken voor de sport. Daarnaast heeft ze als trainster ruim ervaring met kinderen en tennis op niveau. Monique speelt zelf in de hoogste zondag mixteams op Rijnhuyse en weet zich nog steeds moeiteloos te handhaven tussen de jonkies.
Meer informatie en/of opgeven voor het Kaboutertennis? Stuur dan een mail aan

De reguliere trainingen voor jeugdleden verzorgt verenigingstrainer Bart van Essen. Deze trainingen (voor jeugdleden tot en met zeventien jaar) zijn onderverdeeld in een zomerblok (van april tot en met september) en een winterblok (van oktober tot en met maart).

Ouders/verzorgers kunnen hun kind inschrijven voor de training bij aanmelding als lid. Daar kunnen dan ook voorkeurstijden worden aangeven en de kinderen met wie graag samen wordt getraind.

De Technische Commissie maakt na de sluitingsdatum van de inschrijvingen samen met de verenigingstrainer een indeling in overleg met de deelnemers, waarbij rekening gehouden wordt met onder andere leeftijd en tenniservaring.

Gratis lessen
De kosten voor deze reguliere trainingen bedragen € 110,- per blok, maar ieder nieuw jeugdlid heeft eenmalig recht op een gratis blok (zomer of winter). De gratis training vervalt als de jeugdleden worden opgenomen in de (gesubsidieerde) selectie.