Jeugdtoernooi

Zijn jullie allemaal klaar voor de 11e editie van het open jeugdtoernooi? Wij vertellen dit jaar met trots dat Rijnhuyse 50 jaar bestaat.

15 tot en met 24 maart kun je weer meedoen het met Kapsalon van Doorn Open Jeugdtoernooi Rijnhuyse. Omdat wij jou graag willen laten tennissen, speelden wij zoveel mogelijk in poules.

Dit jaar zijn wij trots op ‘50 jaar Rijnhuyse’. Dit jaar zal net als andere jaren het gouden racket zijn voor die speler of speelster die een ‘sportiefste instelling’ heeft. De hele week is er een mysterie scout aanwezig die deelnemers beoordeelt op hun houding op de baan. Sportief gedrag, extreme pech, doorzettingsvermogen en plezier op de baan zijn daarbij de vier aandachtspunten. Het Gouden racket is gesponsord en gemaakt door Grondijs schilderwerken.

Plezier. Het bijzondere aan dit toernooi is dat plezier maken voorop staat. Plezier tijdens het toernooi vinden we misschien nog wel belangrijker dan winnen (alhoewel …?!). Tijdens de toernooiweek is e nog van alles naast de baan te doen. Zo staat Tri-tennis voor je klaar en hebben wij zoals altijd iedere dag een feestelijke verrassing voor je klaarliggen.

ROOD en ORANJE event. De jonge talenten kunnen ook meedoen aan het oranje en rood event op de woensdag middag. De kinderen staat weer veel tennisplezier te wachten. We starten met een warming-up, waardoor iedereen actief en warm begint. Dan beginnen de wedstrijdjes met tussendoor de nodige traktaties. Aan het einde hebben wij een feestelijke afsluiting met elkaar. Voor lekkers wordt tijdens het hele event gezorgd.

Finaleweekend. Zaterdag in het finaleweekend aan het einde van de middag organiseren wij samen met de BTA een clinic vol met plezier en prestatie. Terwijl jullie zweten en hard je best doen kunnen je ouders genieten van een hapje en een drankje.

Zondag in het finaleweekend is natuurlijk extra bijzonder! Wij reiken alle prijzen uit, hebben veel tennis plezier en natuurlijk maken wij ook de winnaar bekend van de prijsvraag.