Jeugdtoernooi

Vind je tennissen leuk en heb jij zin in een feestje? Dan ben je van 15 t/m 25 maart van harte welkom op 10e editie van het Kapsalon van Doorn Open Jeugdtoernooi Rijnhuyse. Omdat wij jou graag willen laten tennissen, spelen wij zoveel mogelijk in poules. Inschrijven is mogelijk tot zondag 4 maart, dus schrijf je snel in via www.toernooi.nl en het 2e onderdeel is helemaal gratis.

Dit jaar is het thema ‘FEEST’. Omdat het onze 10e editie is maken wij van alles een feestje. Wij hebben ook dit jaar het gouden racket voor die speler of speelster die een ‘sportiefste instelling’ heeft. De hele week is er een mysterie scout aanwezig die deelnemers beoordeelt op hun houding op de baan. Sportief gedrag, extreme pech, doorzettingsvermogen en plezier op de baan zijn daarbij de vier aandachtspunten. Het Gouden racket is gesponsord en gemaakt door Grondijs schilderwerken.

Plezier Het bijzondere aan dit toernooi is dat plezier maken voorop staat. Plezier tijdens het toernooi vinden we misschien nog wel belangrijker dan winnen (alhoewel …?!). Tijdens de toernooiweek is er nog van alles naast de baan te doen. Zo staat Tri-tennis voor je klaar en hebben wij zoals altijd iedere dag een feestelijke verrassing voor je klaarliggen.

ROOD en ORANJE event De jonge talenten kunnen op woensdag 21 maart om 15.00 uur meedoen aan het oranje en rood event. De kinderen staat weer veel tennisplezier te wachten. We starten met een warming-up, begeleidt door Inge van My Medical, waardoor iedereen actief en warm begint. Dan beginnen de wedstrijdjes met tussendoor de nodige traktaties. Aan het einde hebben wij een feestelijke afsluiting met elkaar. Voor lekkers wordt tijdens het hele event gezorgd.

Finaleweekend Zaterdag in het finaleweekend organiseren wij samen met de BTA een clinic vol met plezier en prestatie. De clinic bestaat uit 1,5 uur trainen en tips krijgen van enkele toptrainers van de BTA. De deelnemers van de clinic worden beloond met een lekkere traktatie van Burgers & Pancakes.

Zondag in het finaleweekend is natuurlijk extra feestelijk!  Op zondag middag kun je mee eten met de feest lunch. Dit is niet alleen voor de finalisten maar voor alle kinderen die hebben meegedaan aan het toernooi! Papa’s, mama’s, opa’s, oma’s, broertjes en zusjes (en andere supporters) zijn ook van harte welkom. Je kunt je in de toernooiweek opgeven bij de wedstrijdtafel.