Jeugd

Rijnhuyse is een Tenniskids-vereniging. Door het volgen van het tenniskids-programma van de KNLTB wil de vereniging de jeugd in alle leeftijdsgroepen veel plezier laten beleven aan het tennissen bij onze vereniging. Plezier is het sleutelwoord. Daarom organiseren wij jaarlijks ook verschillende activiteiten, waaronder paaseierentennis, een uitwisseling met verenigingen, pannenkoekentennis, mini-tennis toernooi en sinterklaastennis. Andere leuke activiteiten die wij organiseren zijn ‘Het Kapsalon Van Doorn Open Jeugdtoernooi Rijnhuyse’ en een kampweekend, maar ook bij de World Tour (competitie voor de kinderen tot en met 12 jaar) zijn wij betrokken. Meer over deze activiteiten vind je door op de links hiernaast te klikken.

Coins4Kids

De activiteiten van de jeugd zijn populair en worden drukbezocht. Een aantal activiteiten wordt mede mogelijk gemaakt door ‘Coins4kids’. Dit is een club van maximaal 100 mensen die jaarlijks een bedrag van 25 euro betaalt. Voor iedere 25 euro komt een vermelding op het jeugdbord, dat op het centrale plein hangt. Door de leden van ‘Coins4kids’ is het voor de jeugdcommissie mogelijk om bijvoorbeeld een groots jeugdtoernooi en een super jeugdkamp te organiseren.

Wilt u ook lid worden van deze club en bijdragen aan nog meer plezier voor onze jeugd? Dat kan! U hoeft alleen uw naam maar door te geven en wij nemen contact met u op. Klik op deze .