Inschrijven Voorjaarscompetitie 2019

De inschrijving voor de KNLTB Voorjaarscompetitie 2019 is geopend. De competitie begint in week 14 en duurt tot en met week 23 van 2019. De speeldagen kun je hier vinden. Alléén d.m.v. het invullen en verzenden van onderstaand formulier kun je je als team inschrijven (1 ingevuld formulier per team; de aanvoerder ontvangt een inschrijfbevestiging per mail). We verzoeken je om alle teamleden op te geven. De captain is de contactpersoon namens het team en bij hem/haar zal ook de competitiebijdrage middels een automatische incasso geïnd worden.

Als je je individueel (zoekend naar een team) of als reservespeler wilt opgeven voor de Voorjaarscompetitie, stuur dan een mailtje naar . Hierbij graag je speelsterkte enkel en dubbel, geboortedatum en KNLTB-nummer vermelden. Ook horen we graag voor welke dag en competitiesoort je beschikbaar bent.

Spelers van de selectie worden door de TC en trainers ingedeeld en hoeven zich niet in te schrijven via onderstaand formulier.

Heb je vragen, neem dan contact met ons op via .

Opgeven kan tot en met donderdag 29 november a.s.!

Enkele belangrijke opmerkingen/extra informatie:

  1. Sinds 2018 geldt Verkort Spelen voor alle dubbelpartijen(DD, HD en GD), bij zowel senioren- als jeugdcompetities. Dit betekent dat een eventuele beslissende derde set wordt vervangen door een wedstrijdtiebreak (tot en met 10 punten, 2 punten verschil). Klik hier voor meer informatie.
  2. Verkort/compact spelen in de zin van 3eset wedstrijdtiebreak én een direct winnend punt bij 40-40 is niet meer van toepassing
  3. De competitiesoorten Gemengd, Jongens en Meisjes 10 t/m 14 jaar én Jongens en Meisjes 11 t/m 17 jaar op zaterdag worden in 2019 niet meer aangeboden. Jeugdploegen op zaterdag worden geadviseerd in te schrijven in Gemengd 11 t/m 17 jaar.
  4. Sinds 2017 is er een behoorlijke versoepeling in de invallersregeling. Deze versoepeling maakt het invallen in andere teams en/of het onbeperkt aantal keren per week competitie spelen voor onze vereniging een stuk eenvoudiger. Interesse in het spelen in meerdere teams (op verschillende speeldagen)? Stuur een mailtje naar voor de mogelijkheden.
  5. De variabele begintijden op zaterdag- en zondag overdag zijn met ingang van 2018 nog verder uitgebreid. Ook in 2019 mag er tussen 09:00-16:30 uur worden aangevangen. Uitgezonderd de jeugd en gemengd senioren op zondag.

Ook in 2019 weer van toepassing:

  1. Dubbel competities op zaterdag overdag (Gemengd, heren, dames 17+).
  2. Zaterdagavond competitie (Gemengd dubbel 25+).
  3. 8&9-competitie op zondagavond (voor iedereen die net begonnen is met tennis; er wordt verkort gespeeld; 2 dubbels)
  4. De Groene woensdagmiddagjeugd speelt wederom op zondagochtend
  5. Op vrijdagavond dienen teams uit minimaal 6 personen te bestaan. Ook op andere speeldagen is het de wens dat teams uit meer dan 4 spelers bestaan.
Inschrijfformulier Voorjaarscompetitie 2019

*Vereiste informatie

Wij willen graag deelnemen aan de voorjaarscompetitie 2019

Competitie keuze 1*
Competitie keuze 2*
De tweede keuze wordt in behandeling genomen bij een teveel aan inschrijvingen voor een bepaalde competitiedag. De captain wordt hiervan tijdig op de hoogte gebracht.
De aanvangsvoorkeur indien de speeldag zaterdag- of zondag overdag is

Captain/Speler 1

Voor- en achternaam captain/speler 1*

E-mail adres captain/speler 1*

Telefoonnummer captain/speler 1

KNLTB-nummer captain/speler 1*

Geboortedatum speler 1* Speelsterkte speler 1 enkel* dubbel*

Ik wil opgenomen worden in de WhatsAppgroep voor captains*:

De WhatsAppgroep zal gebruikt gaan worden om belangrijke informatie makkelijker bij de aanvoerders te krijgen, om sneller antwoord te kunnen geven op eventuele vragen en om het regelen van invallers tussen teams eenvoudiger te faciliteren.

Speler 2

Voor- en achternaam speler 2*

KNLTB-nummer speler 2*

Geboortedatum speler 2* Speelsterkte speler 2 enkel* dubbel*

Speler 3

Voor- en achternaam speler 3*

KNLTB-nummer speler 3*

Geboortedatum speler 3* Speelsterkte speler 3 enkel* dubbel*

Speler 4

Voor- en achternaam speler 4*

KNLTB-nummer speler 4*

Geboortedatum speler 4* Speelsterkte speler 4 enkel* dubbel*

Speler 5

Voor- en achternaam speler 5

KNLTB-nummer speler 5

Geboortedatum speler 5 Speelsterkte speler 5 enkel dubbel

Speler 6

Voor- en achternaam speler 6

KNLTB-nummer speler 6

Geboortedatum speler 6 Speelsterkte speler 6 enkel dubbel

Speler 7

Voor- en achternaam speler 7

KNLTB-nummer speler 7

Geboortedatum speler 7 Speelsterkte speler 7 enkel dubbel

Speler 8

Voor- en achternaam speler 8

KNLTB-nummer speler 8

Geboortedatum speler 8 Speelsterkte speler 8 enkel dubbel

Opmerkingen en verzenden

Opmerkingen + extra spelers:

Met het versturen van dit formulier maak je de inschrijving van jouw team definitief. In verband met beperkte capaciteit geeft inschrijving echter geen garantie dat jouw team daadwerkelijk wordt ingedeeld. De Technische Commissie zal het competitiereglement volgen bij het plaatsen van de teams. Mocht het zo zijn dat wij teams moeten teleurstellen, dan zullen wij tijdig contact opnemen met de betreffende teams.