Competitie Junioren (geel) en Senioren

Veel leden, jeugd en senior, nemen deel aan competities die de KNLTB organiseert. Binnen de club zorgt de Technische Commissie ervoor dat de juiste teams voor de juiste competities worden ingeschreven.

Voorjaarscompetitie

De voorjaarscompetitie start begin april en beslaat in totaal zeven weken. Teams van Tennisvereniging Rijnhuyse doen mee aan de districtscompetities op de donderdag (dames), vrijdag overdag (50+), vrijdagavond (17+ en 35+) en zaterdag (junioren en senioren). Op zondag spelen diverse junioren en senioren in de landelijke competitie.

Voorjaar 2019

Inschrijven Voorjaarscompetitie 2019 kan nu!

In het voorjaar van 2019 kunnen teams van Tennisvereniging Rijnhuyse weer volop meestrijden in diverse competitiesoorten. Verzamel je tennisvrienden en schrijf jullie team nu in! Doe dit voor donderdag 29 november.

Inschrijven doe je door dit formulier in te vullen en te verzenden. Op diezelfde pagina vind je meer informatie over de inschrijving, de aangeboden competitiesoorten en enkele belangrijke opmerkingen.

Het komt voor dat er meer teams willen inschrijven dan waarvoor plaats is. Ook kunnen we helaas vooraf geen beloftes doen voor aanvragen van bepaalde klassen. Uiteraard doen we wel onze uiterste best het iedereen naar de zin te maken. 

Spelers uit de selectie worden door de TC automatisch ingedeeld en hoeven zich dus niet zelf op te geven!

Aanmelden kan tot en met donderdag 29 november a.s.!

 

Najaarscompetitie

Ook in het najaar nemen teams van Tennisvereniging Rijnhuyse deel aan een tenniscompetitie die door de KNLTB wordt georganiseerd. Vanaf medio september treden diverse senioren- en juniorteams op vrijdagavond, zaterdag of zondag aan om te spelen tegen andere teams uit de regio in de najaarscompetitie. Ook deze competitie duurt zeven weken.

Najaar 2018

De teamindeling en lijst met reservespelers van de Najaarscompetitie 2018 staat hier. De speeldagen kun je hier vinden.

Wil je de actuele standen en uitslagen van onze competitieteams zien? klik dan op onderstaande linkjes:

Voor de vrijdag-, zaterdag- en zondagcompetitie klik hier

Voor de groene teams klik hier

Ook kun je zien wanneer de teams uit en thuis spelen, inclusief de aanvangstijden van de thuiswedstrijden:

Speelschema vrijdag

Speelschema zaterdag

Speelschema zondag