Competitie Junioren (geel) en Senioren

Veel leden, jeugd en senior, nemen deel aan competities die door de KNLTB worden georganiseerd. Binnen de club zorgt de Technische Commissie ervoor, dat de juiste teams voor de juiste competities worden ingeschreven.

Voorjaarscompetitie

De voorjaarscompetitie start begin april en beslaat in totaal zeven weken. Teams van Tennisvereniging Rijnhuyse doen mee aan de districtscompetities op de donderdag (dames), vrijdag overdag (50+), vrijdagavond (17+ en 35+) en zaterdag (junioren en senioren). Op zondag spelen diverse junioren en senioren in de landelijke competitie.

Voorjaar 2018

De teamindeling en lijst met reservespelers van de voorjaarscompetitie 2018 staat hier. De speeldagen kun je hier vinden.

 

Najaarscompetitie

Ook in het najaar nemen teams van Tennisvereniging Rijnhuyse deel aan een tenniscompetitie die door de KNLTB wordt georganiseerd. Vanaf medio september treden diverse senioren- en juniorteams op vrijdagavond, zaterdag of zondag aan om te spelen tegen andere teams uit de regio in de najaarscompetitie. Ook deze competitie duurt zeven weken.

Najaar 2017

De indeling voor de Najaarscompetitie 2017 is bekend. De teamindeling plus een lijstje met reservespelers vind je hier. Klik hier voor de speeldagen.