Competitie Junioren (geel) en Senioren

Veel leden, jeugd en senior, nemen deel aan competities die de KNLTB organiseert. Binnen de club zorgt de Technische Commissie ervoor dat de juiste teams voor de juiste competities worden ingeschreven.

Voorjaarscompetitie

De voorjaarscompetitie start begin april en beslaat in totaal zeven weken. Teams van Tennisvereniging Rijnhuyse doen mee aan de landelijke competities op de donderdag (dames), vrijdag overdag (50+), vrijdagavond (17+ en 35+), zaterdag (junioren en senioren) en zondag (junioren en senioren).

Voorjaar 2019

De teamindeling en lijst met reservespelers van de voorjaarscompetitie 2019 staat hier. De speeldagen kun je hier vinden.

Wil je de actuele standen en uitslagen van onze competitieteams zien? klik dan hier.

Najaarscompetitie

Ook in het najaar nemen teams van Tennisvereniging Rijnhuyse deel aan een tenniscompetitie die door de KNLTB wordt georganiseerd. Vanaf medio september treden diverse senioren- en juniorteams op vrijdagavond, zaterdag of zondag aan om te spelen tegen andere teams uit de regio in de najaarscompetitie. Ook deze competitie duurt zeven weken.

Najaar 2019

Inschrijven voor de KNLTB Najaarscompetitie 2019 kan NU!

In september en oktober 2019 kunnen teams van TV Rijnhuyse weer volop meestrijden in diverse competitiesoorten. Verzamel je tennisvrienden en schrijf jullie team nu in! Doe dit voor zondag 16 juni.

Inschrijven doe je door dit formulier in te vullen en te verzenden (dit geldt ook voor de Tenniskids Groene Competitie!) Op diezelfde pagina vind je meer informatie over de inschrijving, de aangeboden competitiesoorten en wijzigingen ten opzichte van het seizoen 2018.

Het komt voor dat er meer teams willen inschrijven dan waarvoor plaats is. Ook kunnen we helaas vooraf geen beloftes doen voor aanvragen van bepaalde klassen. Uiteraard doen we wel onze uiterste best het iedereen naar de zin te maken.

Spelers uit de selectie worden door de TC niet automatisch ingedeeld. Wanneer je competitie wilt spelen moeten ook deze spelers zich inschrijven met behulp van bovenstaand formulier.

Aanmelden kan tot en met zondag 16 juni a.s.!