Competitie Junioren (geel) en Senioren

Veel leden, jeugd en senior, nemen deel aan competities die de KNLTB organiseert. Binnen de club zorgt de Technische Commissie ervoor dat de juiste teams voor de juiste competities worden ingeschreven.

Voorjaarscompetitie

De voorjaarscompetitie start begin april en beslaat in totaal zeven weken. Teams van Tennisvereniging Rijnhuyse doen mee aan de districtscompetities op de donderdag (dames), vrijdag overdag (50+), vrijdagavond (17+ en 35+) en zaterdag (junioren en senioren). Op zondag spelen diverse junioren en senioren in de landelijke competitie.

Voorjaar 2019

De teamindeling en lijst met reservespelers van de voorjaarscompetitie 2019 staat hier. De speeldagen kun je hier vinden.

Binnenkort verschijnen hier ook linkjes naar de actuele standen en uitslagen van onze competitieteams plus de uit/thuis-schema’s!

Najaarscompetitie

Ook in het najaar nemen teams van Tennisvereniging Rijnhuyse deel aan een tenniscompetitie die door de KNLTB wordt georganiseerd. Vanaf medio september treden diverse senioren- en juniorteams op vrijdagavond, zaterdag of zondag aan om te spelen tegen andere teams uit de regio in de najaarscompetitie. Ook deze competitie duurt zeven weken.

Najaar 2018

De teamindeling en lijst met reservespelers van de Najaarscompetitie 2018 staat hier. De speeldagen kun je hier vinden.

Wil je de actuele standen en uitslagen van onze competitieteams zien? klik dan op onderstaande linkjes:

Voor de vrijdag-, zaterdag- en zondagcompetitie klik hier

Voor de groene teams klik hier

Ook kun je zien wanneer de teams uit en thuis spelen, inclusief de aanvangstijden van de thuiswedstrijden:

Speelschema vrijdag

Speelschema zaterdag

Speelschema zondag