World Tour en Groene competitie

TENNISKIDS
Het Tenniskids programma bestaat uit de World Tour en de Groene competitie en er wordt op leeftijd gespeeld in drie verschillende kleuren: rood, oranje en groen. Rood is een mini-veld, oranje is een driekwart-veld en groen is een heel veld. Er wordt gespeeld met verschillende ballen en aangepaste banen. De trainer en de Technische Commissie zullen je indelen in een team in de juiste kleur, zodat je op je eigen niveau kan spelen.

In het clubhuis hangen folders voor ouders met daarin een verdere uitleg. Heeft u verder nog vragen dan kunt u mailen naar

Worldtour
De World Tour is een programma waarin de jongste jeugd op een speelse manier wedstrijdjes leert spelen en op die manier zoveel mogelijk plezier beleeft aan tennis. Alleen de leeftijd is belangrijk voor de indeling, niveau en ervaring niet. De World Tour Rood/Oranje wordt gespeeld op een aantal zondagochtenden, starttijd 9.00 uur. Eindtijd Rood ongeveer 11.00 uur/ Oranje ongeveer 12.00 uur.

De indeling van de World Tour (najaar 2017) vind je hier.

Groene competitie
Het Tenniskidsprogramma Groen wordt zowel in het voorjaar als in het najaar gespeeld op zondag.

De indeling van de Najaarscompetitie Groen 2018 vind je hier (helemaal onderaan) .

 

Inschrijven Worldtour en Groene competitie voorjaar 2018

Vanaf nu kun je je weer inschrijven voor de Worldtour 2018 rood/oranje!

Tenniskids rood/oranje heeft het principe dat ieder kind mee kan doen aan de speelse wedstrijdjes. Niveau is niet belangrijk, plezier in het spelen des te meer. De wedstrijden worden op zondagen  op verschillende tennisparken in de regio gespeeld. De indeling van teams en speeldagen wordt in februari bekend gemaakt.

Ook de inschrijving voor de Groene competitie is nu geopend. Schrijf je in als team of individueel. We streven naar teams van zes kinderen.

Inschrijven vóór 18 november d.m.v. een mail met naam/geboortedatum/ niveau (rood/oranje of groen) naar