Informatieavond Afvalrace PT Rose

Wanneer:
10 januari 2017 @ 20:15 – 21:15
2017-01-10T20:15:00+01:00
2017-01-10T21:15:00+01:00
Waar:
Trainingslokaal

Voeding -Afvalrace

Binnenkort start de wintereditie van de PT Rosé Afvalrace in samenwerking met Tennisvereniging Rijnhuyse zodat je vol energie het nieuwe tennisseizoen 2017 in kunt gaan. Het is een succesvol programma voor mensen die in teamverband willen werken aan een gezonde leefstijl met blijvend resultaat. In 10 weken tijd ontdekken de deelnemers een gezonde en duurzame manier van afvallen.

Maak werk van goede voornemens
Veel mensen willen meer bewegen en gezonder eten. Om zich fitter te voelen en lekkerder in hun vel te zitten. Toch blijft het vaak bij goede voornemens en blijkt de drempel naar een gezondere leefstijl te hoog. Daarom organiseert PT Rosé een slimme Afvalrace voor iedereen die het lastig vindt om te starten én het vol te houden. Op een verantwoorde manier leren de deelnemers echt werk te maken van hun goede voornemens.

Met een team is het leuker
Wat de Afvalrace van PT Rosé anders maakt dan andere programma is de persoonlijke aanpak in teamverband. Samen zijn de deelnemers nog slimmer bezig! Ze krijgen een persoonlijke begeleiding door deskundige voedingscoaches. Iedereen krijgt een voedingsprogramma op maat dat ook nog eens leuk en lekker is. De eetschema’s zijn gemakkelijk te volgen en het programma zorgt voor kant-en-klare boodschappenlijstjes voor de supermarkt.
Rosé Russell-Lammerts: “We maken het zo gemakkelijk mogelijk om mee te doen en er helemaal voor te gaan. Het wedstrijdelement maakt het daarbij extra leuk en motiverend. Samen met je zus, man, vriend of vriendinnen ga je ervoor om zoveel mogelijk kilo’s kwijt te raken. We zien dat de deelnemers elkaar daarbij écht aanmoedigen en een steuntje in de rug geven.”

Gratis inspiratieavond
Heb jij interesse? Meld je dan aan voor de vrijblijvende informatieavond op dinsdag 10 januari om 20.15 bij Tennisvereniging Rijnhuyse, Rond het Fort 12 via of bel: 06-11128950. Kijk voor meer informatie op www.PT-Rose.nl. Inschrijven is per direct mogelijk. Je kunt zowel individueel als in groepsverband meedoen. Maximaal 16 deelnemers.

Dit bericht is een kopie van een kalender feed van een adere website.