Opening clubhuis en terras per 1 juli

clubhuis Rijnhuyse

Corona-update 23 juni 2020

Als de versoepeling voor sportkantines echt doorgaat, mogen ons clubhuis en terras vanaf woensdag 1 juli a.s. weer open. Dan kunnen we voor en na het tennissen weer heerlijk genieten van een gezellig drankje.

Bardiensten

Maar we kunnen vanaf 1 juli a.s. alleen open zijn als er een barbezetting aanwezig is. Is jouw bardienst de afgelopen periode door corona niet doorgegaan, schrijf je dan opnieuw in via de KNLTB clubapp. (die je toch ook al hebt i.v.m. het online afhangen van een baan).

Controle en handhaving

De Clubhuis Commissie is momenteel druk bezig om alles voor 1 juli a.s. te organiseren. Veiligheid staat daarbij voorop, zodat alle leden en gasten volgens de geldende richtlijnen van de Koninklijke Horeca Nederland ook bij Rijnhuyse optimaal en veilig kunnen genieten. En ook de andere maatregelen zoals handen wassen, afstand houden, met de klok mee van baanhelft wisselen en geen high fives, blijven van kracht.

Daarbij hebben we wel jullie hulp en medewerking nodig. Alleen zo kan de heropening slagen en voorkomen we boetes. Want dat de gemeente gaat controleren en handhaven, is zeker.

Dit zijn de regels:

Hieronder staat beschreven waaraan we als vereniging bij de heropening van het clubhuis moeten voldoen. Van iedereen wordt verwacht dat de regels en aanwijzingen worden opgevolgd, dus lees ze goed door! Een boete is zonde en we willen het virus absoluut tot stand brengen.

  • Tafels en stoelen mogen niet verplaatst worden en iedereen moet zitten. Neem in eerste instantie, zoveel mogelijk, buiten op het terras plaats.
  • Op alle tafels staan desinfecterende middelen, zodat je de tafel en stoelen schoon kunt maken en er veilig plaats genomen kan worden.
  • Onder de overkapping alleen bij de gekleurde tegels zitten
  • Volg de aangegeven looprichtingen, wees beleefd en coulant en houd 1,5 meter afstand.
  • Is er geen barbezetting, dan is het clubhuis niet open.
  • Schrijf je dus alsjeblieft in via de KNLTB App voor een bardienst! Via deze app kun je dus ook zien of het clubhuis op een bepaalde dag open of dicht is.
  • Vanaf 1 juli willen we op zaterdagen en zondagen het clubhuis openen van 10:00 – 14:00 uur. En op doordeweekse dagen van 19:00 – 23:00 uur. Maar dus alleen als er voldoende barbezetting is. En dan ontvangen we je gezellig voor een drankje!

Nogmaals, bovenstaand verhaal valt of staat dus met de inschrijvingen van jouw bardienst. Dus schrijf je in via de KNLTB Clubapp. Heb je vragen over het inschrijven, neem dan contact op met Wies Wiegmans via