Senioren mogen bijna weer de baan op

Ook Tennisvereniging Rijnhuyse heeft woensdagavond 6 mei verheugd naar de persconferentie van de regering gekeken en vooral geluisterd. En de heuglijke boodschap gehoord dat volwassenen binnenkort weer de tennisbaan op mogen. Waarbij we ons natuurlijk wel moeten houden aan de anderhalve meter afstand en andere voorschriften.

Wachten op richtlijnen KNLTB

Op grond van deze persconferentie gaat de KNLTB nu de aanvullende richtlijnen voor het tennis voor volwassenen verder uitwerken. Vervolgens worden deze ter goedkeuring bij NOC*NSF en VWS neergelegd.

Daarna komt de KNLTB zo snel mogelijk met informatie over de stappen die verenigingen moeten nemen richting de gemeente, zodat verenigingen, tennisverenigingen en leraren zich kunnen voorbereiden. We houden ‘vinger aan de pols’ en informeren jullie zo snel mogelijk over wat wel & niet kan.

Tot die tijd: Kom niet naar het tennispark en stay safe! Zodat er geen terugval in de coronacrisis komt en Nederland het uitgestippelde stappenplan kan blijven uitvoeren.