De bal stuitert weer

Parkweeropenvoordejeugd

Eind april was daar eindelijk het besluit, dat de coronamaatregelen iets versoepeld werden. En dat de jeugd t/m 18 jaar weer de tennisbaan op mag.

Om dit te concretiseren, hebben we eerst diverse stappen moeten ondernemen. Zoals het plan van aanpak, ons voorstel aan de gemeente en de veiligheidsregio, het bestellen van materialen (zoals handschoenen & handgel) en het maken van materialen (zoals het zeildoek en de borden op de club).

Vrij tennissen en trainen voor de jeugd

Alle maatregelen zijn goedgekeurd en genieten we sinds 3 mei jl. van de stemmen op het park en de ballen die heen en weer gaan. Ook de trainingen aan de jeugd zijn begonnen. Wil je je geheugen even opfrissen over wat wel & niet mag of kan, kijk dan even op onze speciale coronapagina. Ook geven we daar op de vele vragen antwoord. Heb je desalniettemin toch nog een andere vraag, neem dan contact op met onze voorzitter Marc van Wolferen, die het centrale contactpersoon is inzake de coronamaatregelen.

19 jaar of ouder – GEEN toegang tot het park

Ben je 19 jaar of ouder? Dan heb je geen toegang tot het park. Niet om even te kijken, niet om je kinderen tot op de tennisbaan te brengen, niet om even te genieten.
Digitaal genieten van de activiteiten op ons park kan wel? Op Facebook en Instagram hebben we diverse foto’s gepubliceerd. Hopelijk worden ook de regels voor volwassenen binnenkort versoepeld, zodat we allemaal dit mooie spelletje kunnen spelen.