Coronamaatregelen blijven t/m 28 april van kracht

verlening coronamaatregelen

Hier belangrijke updates inzake de maatregelen die Rijnhuyse heeft ingevoerd in verband met het coronavirus (status 01 april)

LET OP: de situatie kan met de dag of zelfs het uur veranderen, dus hou de website en onze social mediakanalen (instagram en facebook)  in de gaten.

28 april

De regering heeft in een persconferentie op dinsdag 31 maart aangekondigd dat de maatregelen om de verspreiding van het coronavirus tegen te gaan, verlengd worden t/m dinsdag 28 april. De KNLTB volgt het advies en de richtlijnen die door de regering en NOC*NSF zijn afgegeven om alle sportclubs te sluiten tot en met dinsdag 28 april 2020. Vanzelfsprekend respecteert Rijnhuyse dit besluit.

De KNLTB realiseert zich dat tennis bij uitstek een sport is die je op veilige afstand van elkaar kan uitoefenen, maar trekt één lijn met alle sporten en volgt de maatregelen van de regering t.a.v. sluiting van sportclubs. De gezondheid van een ieder staat immers voorop!

Wat betekent dit voor Rijnhuyse t/m dinsdag 28 april 2020?

  • Tennispark: gesloten. Het toegangshek van het tennispark is dicht.
  • Trainingen: alle trainingen zijn geannuleerd.
  • Vrij tennissen: Vrij tennissen is niet toegestaan.
  • Competitie: De start van de KNLTB Voorjaarscompetitie en de Kia Tenniskids competitie blijft voorlopig uitgesteld naar begin mei. Het kabinet heeft aangekondigd op 21 april een besluit te nemen over het vervolg van de maatregelen na 28 april. De KNLTB neemt zo snel mogelijk na 21 april het besluit of de nieuwe startdatum en planning van de competities haalbaar is of dat nieuwe aanpassingen nodig zijn. Dit is afhankelijk van de situatie en dan geldende maatregelen met betrekking tot het coronavirus. De Technische Commissie (TC) blijft in nauw contact met de aanvoerders.
  • Vergaderingen van commissies: Geen clubbijeenkomsten zoals overleggen, vergaderingen, vieringen en werkgroepbijeenkomsten.

We rekenen op ieders begrip en medewerking! Dus kom ook niet zelf naar de club om even ‘stiekem’ te spelen.  Doe dan als Federer en zoek een muurtje op, ga skaten of ga hardlopen.

Tot slot: zorg goed voor jezelf en voor de mensen om je heen. Wees verstandig en volg de adviezen op. We hopen je snel weer te zien op de baan.

Stay safe!

Namens het bestuur,

Marc van Wolferen

Voorzitter