Een bewogen wintercompetitie 2019-2020

 

wintercompetitie219-20wintercompetitie19-20

Wat zullen we zeggen over de wintercompetitie 2019-2020….. Laten we dit keer niet alle leuke partijen benoemen; de regen en de zon laten we ook maar achterwege en over sneeuw en kou kunnen we helemaal niets zeggen want die waren er niet. Geen enkele keer moesten we wedstrijden annuleren. Bijna ongebruikelijk bij een wintercompetitie. Er werd gespeeld om 2 volledige sets en de 3e set tiebreak was afgeschaft. Zo verliep alles vlotjes en waren wachttijden tijdens onze wintercompetitie tot een minimum gereduceerd.

Verdriet en plezier

We begonnen vol goede moed, maar al snel bleek dat de start heel anders was dan we van tevoren hadden gedacht. Kort na elkaar overleden Ger van Ravenswaay,  Bert van Opijnen en Wil Essers.
Verdriet en plezier liggen dicht bij elkaar en snel werden de wedstrijden weer met veel compassie gespeeld. Het was winter, maar toch hebben we daar weinig van gemerkt. Slechts een paar buien, maar onze diehards hebben alle partijen gespeeld.

Gezellige afsluiting

De afsluiting van het 1e deel was zoals vanouds een succes. Bij de afsluiting van het 2e deel kwam het coronavirus al om de hoek kijken. Er werd besloten alles door te laten gaan en deelname was ieders verantwoordelijkheid. Alle partijen zijn gespeeld, maar enkele deelnemers koos ervoor om niet bij de afsluiting aanwezig te zijn.
Tijdens die afsluiting werd een fotoreportage getoond en de huisband Old Deuce speelde dat het een lieve lust was. Niet vermoedend, wat het coronavirus voor iedereen is gaan betekenen, kijken we terug op een geslaagde afsluiting met een drankje en heerlijke loempia’s.

Nu zitten we allemaal binnen door het coronavirus. Staysafe. Stayathome.
We wensen je een mooie zomer en ga weer oefenen zodra ons mooie tennispark weer toegankelijk is. In oktober hopen we je dan weer te ontmoeten bij de start van de 20e Winterdubbelcompetitie.