Laatste kans om je in te schrijven voor de Rijnhuyse Winterbreak

We nodigen vooral jeugdige spelers vanaf 12 jaar uit om zich in te schrijven. Iedereen is welkom om met of tegen elkaar te strijden: vrienden, vriendinnen, vaders, moeders, dochters, zonen. Je mag ook niet-leden uitnodigen om mee te doen, zodat we het extra gezellig maken.   

 

Tijdens de winter toch nog een lekker balletje slaan en ondertussen ook genieten van een gezellig hapje en drankje? Dat kan tijdens de Winterbreak bij Rijnhuyse!

Doe mee aan deze gezellige Winterbreak op de volgende zondagen:
– 24 november
– 15 december
– 5 januari
– 16 februari

Je speelt op alle zondagen twee wedstrijden van 50 minuten met daartussen 10 minuten pauze. Dus bijvoorbeeld van 10.00 uur tot 11.50 uur. De speeltijden (indicatieve richtlijn tussen 10:00 uur en 17:00 uur) worden bepaald aan de hand van het aantal deelnemers en worden van tevoren bekend gemaakt.

Je kunt meedoen aan de herendubbel/damesdubbel/mix. Dus bel een tennismaatje en geef je samen op voor de nieuwe Winterbreak!

Deelname kost 5 euro. Aanmelden kan tot 8 november, via onderstaand formulier.