Ruim 200 aanmeldingen al voor ons jubileumfeest

jubileumfeest

7 juli nadert met rasse schreden. Dus weer tijd voor een korte update over ons jubileumfeest. Eerder deze week heb je de officiële uitnodiging in je mailbox gehad en het aantal deelnemers op ons feest op 7 juli is de tweehonderd voorbij. Super. Maar dat kan meer.

Uurtje bardienst

Tijdens het feest zullen er meerdere plekken zijn om wat te drinken te bestellen. Dus hebben we wat extra handjes voor de bardienst nodig. Al is het maar een uurtje, want we willen natuurlijk ook dat je gewoon kunt meefeesten! We zijn blij met alle beetjes en je kan je via mail even opgeven.

De vraag voor een fotograaf is inmiddels opgelost. Erwin Hakkenes en Anouk Tournier nemen dit op zich. Onze vereniging is een echte vereniging. Iedereen draagt zijn steentje bij. LEUK.