Invoeren betalen met je KNLTB-pas

KNLTB tennispas Rijnhuyse

Misschien heb je het al bij andere tennisclubs gezien, maar vanaf 17 juni a.s. kan je bij Rijnhuyse je KNLTB-pas ook als betaalpas gebruiken. Maar je kan ook nog altijd blijven betalen met de gewone pinpas!

Het voordeel van betalen met je KNLTB-pas

  • Controle leeftijd op het gebruik van alcohol.
  • Betaling met KNLTB-pas, geen “bon” in de kassa meer
  • Blijven geen onbetaalde bonnen staan
  • Consumpties kunnen niet meer op een verkeerde bon gezet worden (dit gebeurde vaak)
  • Zowel thuis als op de club kan de kaart worden opgewaardeerd
  • Opwaarderen van de pas kan door zowel het kind als de ouder/verzorger (dus ook handig bij tennissende kinderen)

Vanaf 17 juni krijg je, namens Tennisvereniging Rijnhuyse, een mail van Twelve. Hierin staat een link naar “mijn knip online” waar je een een wachtwoord kan invoeren.  Meer uitleg over ‘betalen met je KNLTB-pas’ vind je hier. Uiteraard is een ieder vrij om wel of geen gebruik te maken van extra functie van de KNLTB-pas. Gewoon pinnen blijft namelijk ook mogelijk.