Officiële uitnodiging voor het jubileumfeest 7 juli

uitnodiging jubileumfeest

Zal ik wel…zal ik niet.
Gewoon doen! Want ons gezellige jubileumfeest op 7 juli a.s. wil je écht niet missen!

Programma voor alle leeftijden

We hebben een zeer gevarieerd programma samengesteld, dat echt voor alle leeftijden leuk is. Actief & passief.
Hierboven staat de officiële uitnodiging voor ons feest en je hebt ‘m ook via de nieuwsbrief gekregen. Dus als je je nog niet hebt aangemeld, is dit je kans.  Inschrijven kan tot 20 juni a.s. via onderstaand formulier (bestemd voor leden en hun gezin, jong  & oud).
En schrijf je echt in, want als je je niet hebt aangemeld, kunnen we je de 7e niet toelaten. Heb je je eerder al per mail aangemeld, dan hoef je nu niets te doen, want dan sta je op de lijst. Heb je tijdens onze jubileumreceptie gezegd, dat je komt maar verder niets per mail bevestigd, meld je dan hier echt aan. (want de vraag die we toen stelden, was alleen om een indicatie te krijgen).

Groepsfoto om 13.00 uur

Kom de 7e juli in ieder geval op tijd, want we beginnen met een leuke groepsfoto (vanuit de lucht). En het zou jammer zijn, als jij er net niet op staat.
En kom op de fiets, want onze parkeerplaats sluiten we af. En (denkend aan wat ongewenst bezoekers bij eerdere evenementen), zet je fiets op slot, haal zelf je fietstas leeg en vergeet ook niet de accu van de elektrische fiets. Mocht je toch echt met de auto moeten komen, dan dien je deze bij de hockey te parkeren en via de hockeyvelden