Update jubileumfeest

jubileumfeest 7 juliEven een update voor het jubileumfeest van 7 juli. De datum komt met rasse schreden steeds dichterbij, dus de druk bij de organisatie wordt steeds groter. Daarom dit bericht over inschrijven, fotografen, kleding, de fietstocht en maatschappelijke stages.

Wie kan foto’s maken?

Op dit moment hebben zich 170 leden opgegeven. Een mooi aantal, maar we willen natuurlijk meer! Kom op jong en oud, schrijf je in! Dit kan tot 1 juni, zodat we tijdig onze bestellingen kunnen plaatsen. We willen natuurlijk niet dat iemand iets tekort komt.

Graag doen we op deze plek ook een oproep voor fotografen. Wie van de leden vindt het leuk om foto’s te maken van ons feest? Het zou fijn zijn als we een groepje fotografen hebben, die elkaar afwisselen. Dan kan iedereen van het feest genieten, want er zal genoeg te beleven zijn.

En we hebben natuurlijk de Escape Room! Heb jij de puzzels al opgelost?

Vintage outfit

Voor een extra feestelijk tennistintje zou de organisatie het leuk vinden als alle feestgangers in vintage tenniskleding of witte tenniskleding komen. Dus… gooi de zolder ondersteboven en wie weet komt er nog iets te voorschijn! Schrijf je nu in!

Maatschappelijke stage

Tenslotte nogmaals een oproep of er jeugdleden zijn die nog een maatschappelijke stage zoeken. Wie wil bijvoorbeeld de fietsen bewaken tijdens het feest? Ook dit kan natuurlijk verdeeld worden onder meerdere bewakers.

NIET VERGETEN: 7 JULI VAN 13 T/M 18 UUR FEEST OP RIJNHUYSE.
JE BENT WELKOM VANAF 12.30 UUR.

Groeten van de jubileumcommissie,

Ben, Saskia, Celesta, Esther, Karin en Margo

jubileumfeest 7 juli