Dinerbon voor iedere 150e inschrijving

QuoVadisRijnhuyse Open 2019

Heb jij je al ingeschreven voor ons QuoVadis Rijnhuyse Open? Doen hoor, want 5 juni a.s. sluit de inschrijfmogelijkheid.
En iedere 150e inschrijving ontvangt van ons een heerlijke dinerbon cadeau. Dus misschien ga jij wel lekker op onze kosten uit eten?!

Denk nou niet ‘ik ben niet goed genoeg voor zo’n toernooi’, want ons open toernooi is er voor iedereen. Beginnend, gevorderd, jong of oud dat maakt niet uit. Je kan inschrijven voor singels, dubbels en mixed-dubbels in de categorieën 3 t/m 8. In de categorieën 7 en 8 is er ook een 35+ toernooi. De finales worden gespeeld op zondag 23 juni.

Goud als thema

Ook buiten de baan is voldoende te beleven. Het thema is ‘Goud’ want Rijnhuyse viert dit jaar haar 50-jarig bestaan. Daarom hijst de organisatie ook het Open Toernooi in een gouden jasje. Zo wordt er dagelijks gekookt door enthousiaste vrijwilligers, is er doordeweeks een ‘koekenpantennistoernooi’, is er op vrijdag een karaoke en een pubquiz en op de finaledag een gouden winnaarsontbijt. Het finaleweekend biedt bovendien een grote verloting en op zondag een wijnproeverij, in combinatie met ‘burgers en bier’. Activiteiten zijn er dus niet alleen voor de deelnemers, maar ook voor de neutrale toeschouwer of sportliefhebber.

Inschrijven kan tot en met 5 juni a.s. en deelname kost € 10,– pp per onderdeel.