Reminder: kraak het codewoord en schrijf je in voor het jubileumfeest

jubileumfeest 7 juli
Schrijf je in voor het feest vóór 1 juni

1 juni nadert al razendsnel en we horen van veel mensen ‘oh ja, ik moet me nog even aanmelden’. Daarom deze oproep om dat wel binnenkort te doen, want 1 juni is voor ons de deadline om alles in kannen & kruiken te krijgen. Dus vul het formulier in en dan zien we je 7 juli graag op de club.

Deze week: Puzzel D op weg naar het codewoord

In onze stuurhut wordt een heuse Slimveilig Escape Room gebouwd. Slechts een beperkt aantal personen kan op de feestdag gebruik maken van deze Escape Room. Dus… zie er eerst maar eens in te komen!

Hoe? Tijdens de competitieweken wordt iedere week een puzzel uitgeschreven over Rijnhuyse vanaf de oprichting tot heden. In totaal zes puzzels, verdeeld over zes weken. Deze week dus puzzel D. In de laatste competitieweek volgt nog een hint waarmee je de woorden met elkaar kunt verbinden. Daarmee kom je achter het codewoord dat toegang geeft tot de Escape Room. 

Kraak het codewoord van deze week en je maakt kans op toegang voor 8 personen