Betalen met een Teampas: hoe werkt dat?

Vanaf nu kun je bij Rijnhuyse tijdens de competitie ook betalen met een Teampas. Deze Teampas vervangt de ‘bon’ in de kassa.
Dit lost een aantal problemen op:

  • Consumpties kunnen niet meer op een verkeerde bon gezet worden (dit gebeurde vaak).
  • Er blijven geen onbetaalde bonnen staan.
  • Meer controle en overzicht voor de bardienst.
Betalen met een teampas: hoe werkt dat?

Aan het begin van de competitie/wedstrijddag krijg je een Teampas met nummer. Deze wordt door de bardienst geregistreerd op naam van het team waar je in speelt, tegen inlevering van een geldige KNLTB-pas of een geldig identiteitsbewijs. Wanneer beide teams (thuisspelend en bezoekend) samen een Teampas willen delen, moet van beide teams een geldige KNLTB-pas of geldig identiteitsbewijs worden ingeleverd.

Op de Teampas kunnen alle consumpties gezet worden, voor zover het team dat wil. Neem daarvoor de Teampas mee naar de bar als je bestelt. Aan het einde van de speeldag reken je alle consumpties af die op de Teampas zijn gezet. Ook met de Teampas zijn deelbetalingen mogelijk. Nadat volledig is afgerekend lever je de teampas in bij de bardienst en krijg je de ingeleverde KNLTB-pas of het identiteitsbewijs weer terug.

Wil de bezoekende ploeg een eigen pas? Dit kan uiteraard ook, met dezelfde werkwijze.