Männerabend op vrijdag 12 juli 2019

Beste mannen van Rijnhuyse, reserveer deze datum in jullie agenda en geef je op!

De Männerabend is een belangrijke traditie van Rijnhuyse. Maar liefst 85 mannen kunnen zeggen: “Ich war dabei in 2018!”. Mannen onder elkaar, genieten van tennis, biertjes, een DJ en bratwurst op de barbecue. Niks meer aan doen.

Behalve dan dat dit naar meer smaakt, dus willen we dat aantal in dit jubileumjaar graag overtreffen! Het tennispark is daarom vrijdag 12 juli vanaf 18 uur opnieuw exclusief gereserveerd voor alle mannen (18+) van Rijnhuyse. We werken op dit moment al hard aan een leuk programma en nemen de opbouwende feedback van 2018 daarin mee.

 

  • Tennisplezier voor iedereen: deze avond staan de jongere en oudere mannen, maar ook drietjes en negentjes samen op de baan. Zo leer je nog meer mannen van de vereniging kennen in een ontspannen tennissfeer.
  • Hoe meer mannen, hoe meer vreugd! Haal je tennismaten over om ook mee te doen aan deze avond. We zorgen voor een zeer aantrekkelijk avondvullend programma waarbij niemand zich zal vervelen.
  • Eén week vóór de zomervakantie: iedereen is er nog, en toch zit de vakantiesfeer er al goed in!

Rijnhuyse Männerabend, Freitag 12. Juli 2019: bist du auch dabei???

Laat het ons weten via .