Jubileumfeest: Party Update

De grote posters op ons park hebben al enkele activiteiten prijs gegeven, maar dit is nog maar de helft van wat er op ons park te beleven is! Hieronder alvast wat extra informatie over een aantal activiteiten om jullie in de sfeer te brengen:

Bossabal

Bossabal is een nieuwe sport en een combinatie van capoaira, beach volleyball, voetbal en gymnastiek, allen gespeeld op één speelveld. De liefhebbers van deze sporten kunnen in Bossaball al hun kunstjes kwijt. Het veld bestaat uit trampolines en luchtkussens en onder aanvoer van opzwepende percussie en exotische tunes kunnen deelnemers en publiek lekker uit hun dak gaan.

Slim Veilig Escape Room

In onze stuurhut wordt een heuse Rijnhuyse Escape Room gebouwd, waarvan een beperkt aantal personen op de feestdag gebruik kan maken.
Win een plek via de Rijnhuyse Prijsvraag!
Hoe: Tijdens de competitieweken worden iedere week een puzzel over Rijnhuyse vanaf de oprichting tot heden uitgeschreven. In totaal zes puzzels verdeeld over zes weken. In de laatste competitieweek volgt nog een hint waarmee je de woorden met elkaar kan verbinden. Daarmee kom je achter het codewoord. 
Drie winnaars mogen ieder 7 personen uitkiezen die met hen meegaan de escape room in.
Veiligheid: Er is een camera aan boord, verzorgd door een van onze sponsoren:

Fietstocht

Tevens wordt er van 14:00 tot 16:30 uur de traditionele Rijnhuyse fietstocht in de omgeving van Nieuwegein georganiseerd met een leuke tussenstop. Start en finish: ons tennispark.

Maatschappelijke stage

We zijn nog op zoek naar een of meerdere jeugdleden die een maatschappelijke stage moeten vervullen. Graag willen we de fietsen laten bewaken op ons parkeerterrein. Zijn er nog jeugdleden die hier aan mee willen werken?? Niet de hele middag natuurlijk. Graag opgeven bij .  

Doe het snel, maar in ieder geval vóór 1 JUNI.