Vanaf nu kan het! Inschrijven voor het jubileumfeest

Rijnhuyse 50 jaar: zonder onze  leden hadden wij deze mijlpaal nooit gehaald. Dus hebben jullie een feest verdiend! Een feest voor ieder lid, samen met zijn of haar gezin. Met voor elk wat wils.

Het feest  vindt plaats op:

 

7 juli 2019

Tennispark Rijnhuyse

Van 13:00-18:00 uur

 

 

Wat we precies gaan doen blijft nog even een verrassing,  maar om jullie vast een idee te geven:

  • Spelletjes en originele sportieve activiteiten voor iedereen.
  • Een gezellige fietstocht van 14 u tot 16.30 u.
  • Lekker eten en drinken.
  • Alles omlijst met muziek.

Doel is om gezellig bij elkaar te zijn en samen leuke dingen doen. Want daar zijn we – naast tennissen – al vijftig jaar goed in. Je ziet het: deze  feestdag mag je niet missen, want er zal nog lang over worden nagepraat!

De jubileumfeestcommissie verzoekt jullie om je alvast op te geven en te laten weten met hoeveel mensen je komt. Zo krijgen we een indicatie van het aantal mensen dat komt, zodat we daar rekening mee kunnen houden bij de organisatie. Opgeven kan via onderstaand formulier.

Let op! Tijdens de jubileumreceptie hebben we reeds gevraagd of je naar het feest komt. Dat was geen officiële inschrijving, maar was voor de organisatie een eerste inventarisatie. Laat dus nogmaals weten dat je komt en zorg dat je dit feest niet mist!