Bestel nu het Rijnhuyse ‘Limited Edition’ tennisshirt

 

Tennisvereniging Rijnhuyse is een vereniging om trots op te zijn en dat al vijf decennia lang. Dat  schreeuwen we natuurlijk het liefst van alle daken. Maar wat is er mooier dan het stijlvol uitdragen van deze trots tijdens het spelen van een wedstrijd, thuis of uit?
Ter ere van het 50-jarige jubileum is er een ‘Limited Edition’ tennisshirt ontworpen, voorzien van een opdruk van de badge zoals deze in 1969 op de tennisshirts van de leden werd gedragen.

Het tennisshirt is gemaakt van een ademende stof zodat aan de wensen uit 2019 wordt voldaan.

Het open jeugdtoernooi (15 t/m 24 maart) is de eerste gelegenheid om de shirts te passen. Laat de kans om dit unieke clubshirt te zien en te passen niet aan je voorbij gaan! Vraag bij de wedstrijdcommissie naar de pas-shirts.

En je kunt dit speciale shirt nu bij voorinschrijving bestellen via . De prijs van het shirt bedraagt 25 Euro. De shirts zijn verkrijgbaar in kindermaten en maten voor volwassenen, oplopend tot XXL (dames) en XXXL (heren).