Gratis clinic bij open dag

Open dag Rijnhuyse 16 maart 2019

De open dag van Rijnhuyse is dit jaar zaterdagmiddag 16 maart. Er is voor jong en oud gratis tennisactiviteiten geregeld. 

Schoolgaande kinderen zijn die dag van 12.45 uur tot tot 14.15 uur welkom voor tennisclinic op onze smashcourtbanen. Daarna staat trainer Bart van Essen klaar voor geïnteresseerden die 18 jaar of ouder zijn. Doe sportieve kleding en sportschoenen aan, de tennisvereniging zorgt voor rackets en ballen.

Tennisles bij gym

De afgelopen periode is Bart op diverse basisscholen langs geweest voor een tennisles tijdens de gymles. De volgende stap is dan natuurlijk tennissen op een echte tennisbaan. Rijnhuyse zorgt voor de ballen en rackets, maar als je al een eigen tennisracket hebt, dan mag je die natuurlijk meenemen (doe er wel een sticker met jouw naam op).

Meld je bij aankomst even in het clubhuis en daarna gaan we lekker de baan op. De jeugdclinic duurt tot ongeveer 14.15 uur en daarna zijn de senioren aan de beurt.

Tijdens de clinic is er de mogelijkheid om meer informatie te krijgen over tenniskids en uiteraard ook over de vereniging. Ook als het regenachtig weer is, gaat de clinic gewoon door, aangezien smashcourtbanen alleen bij vorst en sneeuw niet bespeelbaar zijn.