Ruim 200 gasten verwacht

jubileummagazine 50 jaar Rijnhuyse

Aanmeldingen voor onze jubileumreceptie blijven binnenstromen

Inmiddels zijn er al ruim 200 aanmeldingen voor de jubileumreceptie ter gelegenheid van het 50-jarig bestaan van Rijnhuyse. En als jij de nieuwsbrief van donderdag 7 februari ontvangt, zijn er vast nog een paar namen bijgekomen.

Het wordt komende zondag dus supergezellig!

Eén van de mensen die komt, is John van Engelen; nu Nieuwegeins wethouder van sport is maar tevens oud-lid. Maar ook Ine van Oudgeest en Marjolein, respectievelijk echtgenote en dochter van onze overleden oud-voorzitter Jan van Leunen zijn erbij, net als onze voormalige voorzitter Rob Buijs en partner Gonnie.

Hits uit 1969

De livemuziek van zondag wordt verzorgd door de band waarin ons lid Ellis van Leusden speelt. Natuurlijk ook met muziek van toen. Weet jij welke hits er in 1969 hoog op de hitlijsten stonden? Na zondag wel! Zelfs de geserveerde hapjes zijn in de stijl van die periode, met dank aan de Clubhuiscommissie. En ons schitterende jubileummagazine ligt natuurlijk klaar. Dat wil je niet missen!

Kom ook!

Je ziet het: voldoende reden om zondag even langs te komen. Aanmelden kan via . Vanaf 15.00 uur ben je welkom, om 15.30 uur gaan we echt beginnen!