Inschrijving jeugdtoernooi weer open!

Vind je tennissen leuk en heb je zin in een leuk en gezellig toernooi? Dan ben je van 15 t/m 24 maart van harte welkom op 11e editie van het Open Jeugdtoernooi Rijnhyse. Omdat wij jou graag willen laten tennissen, spelen wij zoveel mogelijk in poules. De inschrijving van het Kapsalon van Doorn Open Jeugdtoernooi Rijnhuyse is geopend! Je kunt je inschrijven op www.toernooi.nl en het tweede onderdeel is helemaal GRATIS.


Vrijwilligers. Voor ons Open Jeugdtoernooi nog mooier te maken, zijn wij nog op zoek naar helpende handen. Wij kunnen nog hulp gebruiken met tafeldiensten gedurende het hele toernooi (tussen 16.00 en 21.00 door de weeks en tussen 9.00 en 19.00 in het weekend). Eveneens zouden wij het ook leuk vinden als jullie ons helpen tijdens het ROOD en ORANJE event op woensdag 20 maart (van 15.00 t/m 18.00). Verder zoeken wij nog scheidsrechters voor de finaledag op zondag 24 maart. Wanneer je wil helpen kun je je inschrijven op de lijst in het clubhuis, of een mail sturen naar .


Plezier: tijdens de toernooiweek is er nog van alles op en naast de baan te doen. Zo staat Tri-tennis voor je klaar, hebben wij een clinic in het finaleweekend en hebben wij zoals altijd iedere dag een verrassing voor je klaarliggen. Ook dit jaar reiken wij weer het Gouden racket uit aan de speler of speelster die een ‘sportiefste instelling’ heeft. De hele week is er een mysterie scout aanwezig die deelnemers beoordeelt op hun houding op de baan. Sportief gedrag, extreme pech, doorzettingsvermogen en plezier op de baan zijn daarbij de vier aandachtspunten. Het Gouden racket is gesponsord en gemaakt door Grondijs schilderwerken.

ROOD en ORANJE event. De jonge talenten kunnen ook meedoen aan het oranje en rood event op de woensdag middag. De kinderen staat weer veel tennisplezier te wachten. We starten met een warming-up, waardoor iedereen actief en warm begint. Dan beginnen de wedstrijdjes met tussendoor de nodige traktaties. Aan het einde hebben wij een feestelijke afsluiting met elkaar. Voor lekkers wordt tijdens het hele event gezorgd.

Finaleweekend. Zaterdag in het finaleweekend aan het einde van de middag organiseren wij samen met de BTA een clinic vol met plezier en prestatie. Terwijl jullie zweten en hard je best doen kunnen je ouders genieten van een hapje en een drankje.

Zondag in het finaleweekend is natuurlijk extra bijzonder! Wij reiken alle prijzen uit, hebben veel tennis plezier en natuurlijk maken wij ook de winnaar bekend van de prijsvraag.

Tot snel bij ons Open Jeugdtoernooi!