10 februari: Ook oud-leden van harte welkom!

TVR jubileumreceptie

De uitnodigingen zijn verzonden, de posts op social media zijn gedaan, het jubileummagazine is in de maak en ook de PR-machine draait op volle toeren. We zien, dat het werkt, want de aanmeldingen voor 10 februari stromen gestaag binnen.

Deel de uitnodiging

Maar we zijn ook op zoek naar oud-leden. Zodat de jubileumreceptie eigenlijk ook een ‘reünie’ wordt. Dus heb jij nog contact met mensen die ‘vroeger’ bij Rijnhuyse hebben getennist? Korter of langer geleden. En vergeet hierbij ook de contacten op Facebook, LinkedIn, Snapchat of Instagram niet. Attendeer ze dan op onze receptie. Of stuur ze deze uitnodiging door. Om enig zicht te houden op de aantallen, moet iedereen zich wel even aanmelden via

Dus…heb jij je al aangemeld?! Doen hoor, want het wordt ontzettend gezellig.

Tot zondag 10 februari!