Kun jij iemand reanimeren?

reanimatie cursus

Weet jij wat je moet doen als iemand een hartstilstand krijgt? Dat kan iedereen overkomen en het kan overal gebeuren. Ook op de tennisbaan. Ook bij Rijnhuyse. Daarom organiseren we woensdagavond 23 januari voor onze leden (18+) weer een cursus reanimeren.

Herkennen & handelen

Tijdens deze avond leert IC-verpleegkundige Wilma Groothedde je alles over een hartstilstand. Hoe herken je een hartstilstand en hoe kun je in dat geval het beste handelen? Je leert alles over reanimatie en over het gebruik van de Automatische Externe Defibrillator (AED). Goed om te weten: in ons clubhuis hangt de AED in de gang bij de toiletten.

Je zult tijdens deze training niet alleen maar luisteren: je gaat het geleerde natuurlijk ook in de praktijk brengen. We weten zeker, dat het  liedje ‘Staying Alive’ van de BeeGees na deze avond een heel andere dimensie voor je zal hebben!

Gratis

De training wordt gegeven op woensdagavond 23 januari, van 19.00 tot 22.00 uur. Locatie is de stuurhut bij ons clubhuis en er is ruimte voor maximaal 15 deelnemers. Omdat we reanimeren heel belangrijk vinden, zijn hier geen kosten aan verbonden. Dus doe mee!

Ook als je eerder een reanimatiecursus hebt gevolgd, maar toe bent aan een opfrisser, ben je van harte welkom. Aanmelden uiterlijk 19 januari a.s. via .