Inschrijven bardienst 2019

Het invullen van de bardiensten voor 2019 is vanaf nu weer mogelijk. Alle seniorleden (vanaf 70 jaar op vrijwillige basis) moeten drie bardiensten per jaar draaien, tenzij je dat afkoopt voor 60 euro per jaar en dit voor 1 maart 2019 overmaakt onder vermelding van ‘afkoop bardienst’. Uiteraard vinden we het jammer als je je bardienst afkoopt.

Voor je individuele bardienst bepaal je zelf wanneer je bardienst draait door je online in te schrijven via https://mijn.knltb.club/clubs. Hoe je dat moet doen staat in de ‘instructie inschrijven bardienst’ op de website onder het kopje bardienst. Je kunt overigens ook via de KNLTB Club App een bardienst inschrijven. En…hoe eerder je inschrijft, hoe meer kans je hebt dat jouw favoriete dag nog beschikbaar is.

Lukt het niet om je in te schrijven, dan kun je hierbij hulp krijgen. Stuur dan een mail naar de , Wies Wiegmans ().

Wanneer je competitieteam speelt, heb je daarnaast per competitie ook nog één teambardienst. Deze zijn niet af te kopen. De datum hiervoor krijgt de teamcaptain meegedeeld.

Over de indeling van bardiensten zijn in het bestuur de volgende afspraken gemaakt:

  • alle seniorleden moeten voor 1 maart 2019 twee bardiensten hebben ingeschreven;
  • elk lid krijgt een pasje en speelrecht (geldt dus ook voor vrij spelen en trainen) als je aan die verplichting hebt voldaan;
  • we zorgen dat bij het ophalen van de pasjes de mogelijkheid bestaat je alsnog in te schrijven of een goedkeuring te geven voor het afkopen van je bardienst;
  • na 1 april 2019 kan je, als dat nodig is, de derde bardienst inschrijven.

Wil je je nog niet vastleggen voor twee of drie diensten omdat dat vanwege privé-omstandigheden of werk niet mogelijk is, dan kun je ook toetreden tot de invalpool. Dan word je gevraagd voor opengevallen diensten. Ook hier geldt de verplichting van drie bardiensten.

Een goed en gezellig tennisjaar 2019 toegewenst!