Even voorstellen: Projectgroep Jubileumfeest 7 juli

In 2019 bestaat tennisvereniging Rijnhuyse 50 jaar. Een jubileumjaar dat we natuurlijk uitgebreid vieren én dat snel naderbij komt. Daarom stellen we de projectgroep Jubileumfeest 7 juli graag aan jullie voor. Ook lichten alvast we een klein tipje van de sluier op over wat je die dag kunt verwachten.

Actieve zondagmiddag voor iedereen

Sinds oktober zijn Karin van de Peppel, Celesta Vendrig, Saskia Soesbergen, Ben Peek, Carola van Wolferen, Margo Pijpker en Esther van Doorn (v.l.n.r. op de foto) druk bezig een geweldig feest voor iedereen te organiseren.  Het wordt een ontzettend leuke en actieve middag voor alle leeftijden. De start ligt rond het middaguur en we zullen tot ca. 19.00 uur doorgaan. Natuurlijk zijn er tennisactiviteiten, maar we gebruiken ook het water, de fiets en de camera. En zoals je van Rijnhuyse gewend bent is ook aan de inwendige mens gedacht.

Noteer dus alvast zondag 7 juli in je agenda en vier het 50-jarig jubileum met ons! Overigens hoef je niet zo lang te wachten op een feestje: op 10 februari zijn jullie van harte welkom op de receptie voor alle leden.

Extra handjes?

Wil jij ons op 7 juli helpen bij de activiteiten? Mail dan even naar , want extra handjes zijn altijd welkom. Tot dan!