20 januari: onderlinge wedstrijden Rood, Oranje, Groen en Geel

onderlinge wedstrijden jeugd Rijnhuyse

Beter tennissen leer je door het veel te doen. Training is natuurlijk belangrijk, maar wedstrijdjes spelen net zo! Van partijtjes krijg je inzicht en ervaring, bovendien is het ontzettend leuk om te doen. Dus krijgen de onderlinge wedstrijden voor Rood, Oranje, Groen en Geel een vervolg.

Speel 3 partijtjes op 20 januari

Op zondag 20 januari 2019 kunnen jullie weer lekker aan de slag. Net als op de voorgaande wedstrijddagen werken we met een poule-indeling en speel je drie partijtjes. De wedstrijddag duurt van 10.30 tot 15.00 uur. Als je je hebt ingeschreven, ontvang je een paar dagen voor de wedstrijddag alle informatie en tijden per mail.

Jij doet toch ook mee?

Opgeven kan nu al bij . De kosten voor deelname bedragen € 5,-  (betalen bij binnenkomst) en daarvoor speel je drie partijtjes. Wij zorgen voor drinken, eten en een presentje.

Mail je gegevens (naam/niveau/leeftijd) nu naar . Eventueel kun je ook de benodigde gegevens tijdens de training doorgeven. Tot ziens!