Wie bedoelen we in onze jubileumpubquiz?

Rijnhuyse 50 jaar

Op 10 februari 2019 bestaan we officieel 50 jaar. Een reden om feest te vieren. Een feest voor iedereen, niet alleen voor bobo’s. Alle leden en mensen die op een andere manier betrokken zijn bij Rijnhuyse krijgen ruim voor tijd een persoonlijke uitnodiging. Ook oud-leden zijn van harte welkom. Houd die zondag dus vrij.

We hebben livemuziek, uiteraard een hapje en een drankje, de presentatie van het magazine, een felicitatie van de wethouder en een pubquiz. Over quiz gesproken. Weet jij op welk lid de volgende tekst en begeleidende tekening uit ons clubblad betrekking hebben?

Rijnhuyse clubblad 1976:

Wij, als T.V.R. zijn geweldig trots één van onze leden in ons midden te hebben, die straks via de nationale hockeyselectie Nederland zal vertegenwoordigen in Montreal bij de Olympische Spelen.