Honderdste nieuwe lid van 2018

Met de inschrijving van de 43-jarige Michiel Mulder als nieuw seniorlid, begroet onze club haar honderdste nieuwe lid van 2018. En dat zijn toch aanzienlijke aantallen.

Michiel is oorspronkelijk afkomstig uit Amsterdam, waar hij vanaf zijn achtste jaar heeft getennist. Daarna is hij vanwege blessures enige tijd gestopt met tennis. Nu hij naar Nieuwegein is verhuisd (Huize de Geer), pakt hij het tennissen weer graag op. En met TV Rijnhuyse op een paar minuten fietsafstand en de aanwezigheid van smashcourtbanen (vriendelijk voor zijn gewrichten), was zijn keuze snel gemaakt.

Tennis en gezelligheid

“Vanaf mijn achtste jaar heb ik in Amsterdam getennist bij VVGA, naast het oude Ajax-stadion. Uiteindelijk was mijn hoogste speelsterkte 4 in de single, 4 in de dubbel,” vertelt Michiel Mulder, die in het dagelijks leven schilder is. “Daarna heb ik enige tijd niet meer gespeeld, maar nu ik op fietsafstand van Rijnhuyse woon, pak ik de sport graag weer op. Ik miste het actieve en de gezelligheid. Beide aspecten vind ik terug bij Rijnhuyse. Bovendien zijn de smashcourtbanen vriendelijk voor mijn gevoelige gewrichten en heerlijk om op te spelen. Mijn verloofde tennist (nog) niet, maar komt graag mee naar de tennisvereniging. Een mooie gelegenheid om wat vrijwilligerswerk te doen en om nieuwe mensen te leren kennen. Met het vijftigjarig jubileum van de club in 2019 vallen we natuurlijk met onze neus in de boter.”